فروش انگور پیکامی صادراتی و داخلی کاشمر
باتوجه به وجود اولین انگور صادراتی درجه یک تازه خور در روستای جابوز از توابع کاشمر شرکت بهشت سبز ترشیز (برادران عباسپور) اماده تامین انگور صادراتی و داخلی مورد نیاز شما در هر تناژ می باشد برداشت از ۱۴ تیرماه هر سال برای سفارش از یک ماه قبل هماهنگ شود
احمد عباسپور
۰۹۱۵۳۳۸۷۹۵۹
!!!!!!! توجه !!!!!!! دوستان لطفا برای خرید به سایت ها و اگهی های شبیه و اشخاص متفرقه و کم سابقه در اینترنت اطمینان نکرده و گول قیمت پایین را نخورید حتما به سابقه شخص و اطلاعات وی در مورد انگور کاشمر و نحوه صادرات حتما دقت کنید زیرا با خرید از اشخاص کم سابقه در زمینه صادرات انگور باعث اول ضرر به خود و سپس به بازار هدف و کشاورزان عزیز منطقه می شوید با تشکر و به امید همکاری و پیشرفت دوستدار شما شرکت بهشت سبز ترشیز !!!!!!!! توجه !!!!!!
درپایین تصاویر انگور و بسته بندی را در سردخانه می بینید
انگور (نام علمی: vinifera) سردهای از درختان خانواده انگورسانان Vitaceae است. در این خانواده حدود ۱۱ جنس و بیش از ۶۰۰ گونه وجود دارد. مهمترین جنس این خانواده جنس انگور است. این گیاه حالت بوتهای و رونده دارد و دارای پیچک در مقابل بعضی از برگها میباشد.
میوه انگور به نوع دانهدار و بیدانه تقسیم میشود. هر یک از این دو جور در رنگهای سرخ و سیاه و زرد و تقریباً سبز دیده میشوند. این میوه در مناطقی که حداکثر دمای آن بیش از ۴۰ درجه سانتیگراد و حداقل آن کمتر از ۱۵۵ درجه زیر صفر نباشد بهتر رشد میکند.
کشور ایران دهمین تولیدکننده انگور دنیاست که حدود ۳٫۳ درصد از کل تولید انگور دنیا را به خود اختصاص داده است. انگور شهرستان کاشمر در خراسان رضوی معروفیت زیادی دارد[۱] ایران در سالهای ۲۰۰۹ و ۲۰۱۰ پس از کشورهایی مانند چین، ایتالیا، ایالات متحده، اسپانیا، فرانسه، ترکیه، شیلی، آرژانتین و هند، با سطح زیر کشت بیش از ۲۸۰۰ کیلومتر مربع و دارای تولید سالانه بیش از ۲۲۵۰۰۰۰۰ تن انگور میباشد.
انواع انگور
برخی از انواع انگور که در ایران کشت میشوند عبارتند از: کندری، شاهرودی، یاقوتی قرمز، یاقوتی سفید، فخری، عسگری، مهدی خانی، بی دانه، بی دانه قرمز، مهره، شانی، ریش بابا، کشمشی یا سلطانی، روچه قرمز، روچه سفید، سنگک، امیری، لعل، حاجی عباسی، چشم گاوی، قندهاری، مایه میش، غلامی، شست عروس چیرکینک بستک، صاحبی، نباتی، شاهانی، یزدانی، مراغهای، خلیلی، گوهر، لعل حسینی، دم خروسی، رازقی شیرازی، الوان، شصت عروسان، نارا، مادر و بچه، مسکه، گزنهای، ملائی، مثقالی، ورچهای، ابی، الفی سیاه، لوغن، شاماما، خیراندیش، سنگونک، مسکه، علنی، رویال سبز، والنسیا.
بنابر کتاب رستمالتواریخ، نام انواع انگور در ایران در زمان کریمخان زند عبارتاند از:[۲] شاهانی، یاقوتی، خلیلی، عسکری، انگور کشمش، فخری، انگور شصت عروسان سیاه، الغی سیاه، مثقالی، رازقی، شیرازی، نباتی، مادربچه. از مراکز انگور عسکری زرقان و شهرستان ممسنی بخش دشمن زیاری در فارس است. غوره دشمن زیاری نیز بسیار معروف است.
انگور میوه ای است شیرین و بسیار مقوی که علاوه بر اینکه می تواند در زنجیره غذایی قرار گیرد برای درمان برهی از بیماریها مقید واقع گردد و از این جهت مصارف دارویی داشته باشد . این میوه دارای رنگ و اندازه های مختلفی است و بر اساس همین خصوصیت نامگذاری می گردد.
این میوه درروی درختی رونده رشد می کند که بدور خودش می پیچد و بالا می رود. درخت انگور یا تاک بیش ازانکه به آب نیاز داشته باشد باید یک تکیه گاه برای آن فراهم کرد تا بتواند به رشد خودش ادامه دهد. نوعی دیگر از تاک انگور درختچه ای است.
انگور به طور کلی دارای انواع زیادی استو بر اساس یک تقسیم بندی به دو دسته دانه دار و بی دانه تقسیم می شود که در رنگهای سرخ و سیاه و زرد و تقریباً سبزدیده میشوند و بر اساس همین دانه دار بودن یا بی دانه بودن نیز نام گذاری می شوند، که از آن جمله میتوان به نوع عسگری و کشمشی و انگو ر بی دانه و انگو ر یاقوتی ، انگور لعل حسینی ، انگو ر گوهر و… نام برد و گاهی نامگذاری آنها بر اساس منطقه تولید و کشت آن ها می باشد که میتوان به انگو ر شاهرودی و رزاقی شیرازی اشاره کرد.
خواص انگور:
انگو ر علاوه بر اینکه به صورت یک میوه مصرف می گردد دارای خواص درمانی زیادی است که می توان به موارد زیر اشاره کرد:
انگو ر بر طبق طب قدیم ایران دارایطبعی گرم و تر است . از این میوه میتوان به عنوان یک مسهل و ملین کننده مزاج استفاده کرد و از این لحاظ در درمان یبوست استفاده می شود.
میتوان از فواید و خواصی که برای انگور برمی شمریم به دارویی برای متعادل کردن اخلاط بدن و تصفیه خون و تمیز کردن سینه و ریه، درمان ورم معده و روده ، در درمان سل ریوی و سیاه سرفه نام برد و در درمان آن مفید واقع می گردد.
علاوه بر این خواص، انگور برای درمان اسهال خونی و مفید برای بیماران مبتلا به نقرس می تواند مورد استفاده قرار گیرد.
محیط کشت:
محیطی که انگو ر برای بهره برداری بهتر می تواند کشت شود به طور کلی به شرح زیر است :
درخت انگو ر درمناطقی با آب و هوای نیمهگرمسیری تا معتدل کشت می شود و برخی از انواع این میوه تحمل هوای سرد زمستانی را دارند و برخی نیز نیاز به هوای سرد ندارند و در کشت اینگونه محصولات باید توجه داشت که گرمای زیاد باعث کاهش قند آن می گردد.
محصولات انگور:
محصولاتی که از انگو ر می توان تهیه کرد و مانند انگو ر علاوه بر اینکه در زنجیره ی غذایی می باشند دارای خواص درمانی زیادی هستند که از آن جمله می توان به موارد زیر اشاره کرد:
ازاین میوه شیرین و مقوی می توان شیره و کشمش و غوره و سرکه تهیه کرد که خواص هر کدام انها را در زیرباختصار بیان می کنیم.
مصرف غوره برای افراد مبتلا به چربی خون بسیار مفید بوده و ضد عفونی كننده بدن نیز می باشد.
خاصیت کشمش را می توان درتقویت كنندگی آن برای بدن برشمرد ومی توان آن را مانند چای دم کرد، و برای نرم كردن سینه و درد گلوازان استفاده کرد.
شیرهانگور که یکی دیگر از محصولات انگو ر به حساب می آید برای درمان بیماریهایی مثل التهاب معده، چربی خون، بیماریهای قلبی، نقرس، صرع، تپش قلب، درد سینه و سرفههای مزمن مفید می باشد. و نیز برای تسکین دردهای رماتیسمی و بیماریهای شریانی و وریدی مفید واقع می گردد. مصرف این شیره همچنین موجب کاهش نفخ معده میشود و در روان کردن ادارا موثر است.
از دیگرخواص شیره انگو ر بازکنندگی گرفتگی هاست و از این رو برای اینکه در مجاری کبد، انسداد ایجاد نشود، می توان شیره انگور را همراه با سرکه انگور مصرف کرد.